Klimseizoen 3 is begonnen….. wij zijn er helemaal klaar voor!

Klaar voor seizoen 3

2015-03-29 11.35.10In de laatste maand voorafgaand aan de start van klimseizoen 3 voor het klimeiland is er met man en macht gewerkt om alles weer in gereedheid te brengen. Naast het uitvoeren van grootse controles op het parcours en klimmateriaal zijn alle kliminstructeurs voorbereid op het komende seizoen. Negen nieuwe kliminstructeurs hebben inmiddels ook hun redders examen uitgevoerd en hun certificaat behaald.

Reserveren kan al. 

Kun je niet langer wachten? Dan kun je alvast een reservering maken voor een klimactiviteit. Dit kan direct op onze website. In de online boekingsmodule kun je een activiteit, datum en starttijd selecteren en krijg je meteen een bevestiging. Voor extra uitgebreide activiteiten kan een aanvraag worden gedaan zodat we gezamenlijk een programma kunnen vaststellen.

w w we gaan verhuizen.

Nog deze maand presenteren we een nieuwe website: vliet.land
Op de nieuwe website zal niet alleen alles te vinden zijn over het Klimmen, maar ook over Zeilen, Kamperen, Varen, Buitensporten en eten&verkennen. Is er plotseling mooi weer voorspeld, heb je iets te vieren of wil je zeker weten dat je niet te lang hoeft te wachten? Dan kun je last-minuut nog even gauw een activiteit reserveren.

Advertenties

Geef een reactie of stel een vraag

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s