Afbeelding

Op een onbewoond eiland…..

Nieuwe voorzieningen in 2014

IMG_3674

Bereikbaarheid

De afgelegen locatie van het Klimeiland brengt een aantal uitdagingen met zich mee. De bereikbaarheid hebben wij vorige zomer verbeterd door een oversteekpondje te maken waardoor bezoekers die te voet komen niet eerst helemaal om het eiland hoeven te lopen. Het avontuur begint hiermee al voor je op het eiland bent.

 

 

 

10299799_614460455300122_891406951_nToiletten

Sinds april 2014 hebben we een geheel nieuw toiletgebouw in gebruik genomen. Dankzij een speciale waterzuivering zijn we niet meer afhankelijk van een riool aansluiting. In de blokhut zijn twee dames- en twee herentoiletten aanwezig. Ook dient een extra ruimte als kleedkamer.

Stroom

De zon is onze grootste vriend omdat hij het klimmen net even wat aangenamer maakt. Echter zijn we nog een beetje extra afhankelijk van de zon omdat we mbv zonnepanelen aan onze stroomvoorziening komen. Dit gebruiken we voor het internet, verlichting en om het eiland droog te houden bijvoorbeeld (en wanneer een ouder nog gauw even een foto wil maken met een mobieltje die niet voldoende meer geladen is).

 

 

Met dit mooie klimweer moet je goed blijven drinken! Onze instructeurs hebben allemaal hun eigen @jointhepipe waterfles aan hun klimgordel.Water

Drinkwater voor het maken van koffie, thee en limonade nemen we nog elke dag mee in grote jerrycans. Dus help ons op extra warme dagen een beetje en neem zelf ook een flesje water mee, geen PET-fles maar een duurzame waterfles met kraanwater natuurlijk (die kun je bij ons bijvullen, net als de kliminstructeurs dat doen).

 

Advertenties

Geef een reactie of stel een vraag

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s