Galerij

Foto’s klimuitje personeel WSC Vlietland

Traditioneel sluiten we het seizoen altijd af bij WSC Vlietland met een sportief bedrijfsuitje. Het vorige seizoen sloten we af in een klimpark bij Haarlem. De foto’s van het bedrijfsuitje van toen, geven een goed beeld van hoe het klimpark er straks uit gaat zien op het Klimeiland. Zoals te zien is op de foto’s wordt ook hier gebruik gemaakt van de speciale veiligheidsklem (de Expogilder) die in klimpark het Klimeiland zal worden gebruikt.

Klimpark het Klimeiland in recreatiegebied Vlietland zal bestaan uit 20 grote houten palen die verbonden worden door verschillende elementen zoals bruggen, touwen, kabelbanen en andere hindernissen. Alle routes starten vanuit de basistoren en komen uiteindelijk ook weer onderaan of bij de toren uit.

Advertenties

3 gedachten over “Foto’s klimuitje personeel WSC Vlietland

  1. Wordt het park niet aangelegd tussen bestaande bomen? Maar zoals ik begrijp worden er palen gebruikt. Tussen de bomen klimmen is toch veel spannender? Zie maar bij FunForest in Adam en Venlo. Ben toch benieuwd naar het resultaat! En ik kom zeker een keer kijken/klimmen.

Geef een reactie of stel een vraag

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s