Galerij

Aankondiging ontwikkeling klimpark op eiland

Informatie over de bouw op het Klimeiland

Het eiland wordt nog elke dag bezocht door verschillende bezoekers die een wandeling maken of hun boot even aanleggen. Om hen op de hoogte te brengen van wat er gaat gebeurden op het Klimeiland zijn twee informatieborden geplaatst.

Bouw

Het klimpark wordt ontwikkeld met duurzame materialen wat goed past bij het natuurlijke karakter van het Klimeiland. In dit Klimpark komen 20 palen die verbonden worden doormiddel van verschillende bruggen en elementen. Ook komen er een aantal kabelbanen in het parcours die je over een groot deel van het eiland brengen.

Veiligheid

Om de veiligheid op het eiland te kunnen verzekeren zal tijdens de bouwperiode het terrein worden afgesloten voor bezoekers. Daarna is het eiland voor iedereen weer toegankelijk tijdens de ruime openingstijden van het Klimeiland.

Toegankelijkheid

Het eiland zal bereikbaar zijn voor zowel de actieve als passieve recreant langs de looppaadjes die over het hele eiland zullen strekken.

Opening

Vanaf komende zomer dagen wij je uit om hier je grenzen te komen verleggen. Klimervaring is geen vereiste als deelnemer, de verschillende niveaus maken het voor iedereen een plezierige uitdaging. Natuurlijk sta je onder toezicht van onze enthousiaste instructeurs. Families, groepen, scholen, sportteams, partijtjes, badrijven en andere organisaties zijn allemaal van harte welkom!

Advertenties

Geef een reactie of stel een vraag

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s