het Klimpark

Eerst even voorstellen,

Klimpark het ‘Klimeiland’ is de eerste echte High Ropes Course van Zuid-Holland. In de komende dagen, weken, maanden tot de zomer zal het Klimeiland worden ontwikkeld. Het Klimeiland zal worden gerealiseerd in Recreatiegebied Vlietland. Dit gebied  maakt deel uit van de gemeente Leidschendam-Voorburg en ligt aan de rand van gemeente Leiden. Via afslag 7 van rijksweg A4 tussen Delft en Amsterdam is Vlietland te bereiken per auto. Vanuit Leidschendam en Voorschoten kan Vlietland ook per fiets worden bereikt.

Het Klimeiland in Recreatiegebied Vlietland

De komende tijd gaan we je hier op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen bij het Klimeiland. Dit doen we op een zo breed mogelijke manier met Nieuws, Foto’s, Video’s en meer. In de zomer van 2012 gaat klimpark ‘het Klimeiland’ volledig open voor bezoekers.

Het Klimeiland is een op zichzelf staande onderneming, toch zijn er nauwe betrekkingen met Watersport Centrum Vlietland (WSC). Voor meer informatie over het Watersport Centrum kun je terecht op de website van WSC Vlietland: www.wscvlietland.nl

Advertenties